Siirry suoraan sisältöön

Oletko sinä AntroBlogin uusi päätoimittaja?

Yleistajuinen, useasti palkittu antropologian verkkojulkaisu AntroBlogi etsii päätoimittajaa kaksivuotiselle toimintakaudelle syksystä 2022 alkaen.

Innostaako tieteenalamme tunnetuksi tekeminen sinua? Oletko hyvä organisoimaan niin muiden työtä kuin omaasi? Onko sinulla näkemystä tuoreista tavoista viestiä antropologiaa suurelle yleisölle? Tule jatkamaan AntroBlogin pian seitsenvuotista toimintaa ja ohjaamaan julkaisun suuntaa sen päätoimittajana!

Toivomme sinulta antropologian maisteritutkintoa, innostusta kansantajuiseen, ajatuksia herättelevään ja hauskaan tiedeviestintään, rakkautta antropologiaan sekä kyvykkyyttä ja paloa organisoida laajamittaista toimintaa yhdessä erinomaisen vapaaehtoistiimin kanssa. 

AntroBlogin toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä päätoimittajan rooli lähtökohtaisesti ole palkallinen. Asiaan voi vaikuttaa hakemalla rahoituksia tai kehittämällä tapoja rahoittaa julkaisun toimintaa. Työn määrää on mahdollista itse säädellä, mutta toimitustyön organisointi vaatii jokseenkin päivittäistä läsnäoloa toimituksen kanavilla ja useita työtunteja viikossa. Toimitustyö tapahtuu täysin etänä ja omilla työvälineillä, eikä sijainnillasi ole merkitystä. 

Vapaamuotoiset hakemukset 1. maaliskuuta mennessä osoitteeseen toimitus@antroblogi.fi. Perehdytys alkaa huhtikuun aikana. 

AntroBlogin missio on tarjoilla kiinnostavia, lähestyttäviä ja ajatuksia avartavia, antropologiseen tutkimukseen pohjaavia sisältöjä monipuolisesti ja ennakkoluulottomasti. Julkaisu parantaa tieteenalan näkyvyyttä ja edistää antropologian soveltamista yhteiskunnan eri osa-alueilla, esittelee antropologiaa oppiaineena ja osaamisalana sekä jakaa tietoa sen hyödyistä työelämässä.

Jaa tämä artikkeli:
nv-author-image

AntroBlogi

AntroBlogin toimitus kirjoittaa lyhyempiä kommentteja toisinaan yhteisöllisen nimimerkin takaa.Katso kirjoittajan artikkelit

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *