Siirry suoraan sisältöön

Työelämä

Tervetuloa tutustumaan antropologien työkenttään! Sivustomme tärkeimpiä tavoitteita on antropologien työllistymisen parantaminen ja antropologisen tietotaidon tunnetuksi tekeminen työelämän piirissä. Täällä voit tutustua antropologiksi kouluttautuneiden henkilöiden tarinoihin ja työuriin sekä antropologian laajaan sovellettavuuteen.

Onko mielessäsi antropologien työelämää koskeva kysymys tai ehdotus? Haluatko työnantajana kertoa antropologin palkkaamisen eduista? Haluatko tehdä meistä jutun omaan julkaisuusi?

Miksi palkata antropologi?

Antropologia sopii erinomaisesti muun muassa asiakaslähtöiseen kehittämiseen, kuten kulutustottumusten kartoittamiseen ja markkinatutkimusten tekoon.

Materiaaleja työnhakijalle

Työelämään siirtyminen edellyttää oman osaamisen sanoittamista uudella tavalla. Työnhakijan muistilista ja antropologin ansioluettelo on tarkoitettu alan opiskelijoille ja vastavalmistuneille työnhaun tueksi.

Sijoittuminen työelämään

Tässä osiossa pääset tarkastelemaan lähemmin Antropologit työelämässä 2018 ‑kyselytutkimuksen tuloksia ja antropologien sijoittumista työelämän eri sektoreille.

Juttusarjat

Tutustu antropologien toimintaan työelämän eri osa-alueilla.

Juttusarjassa ratkaistaan käytännön ongelmia antropologisella otteella.

Viisi antropologia kenttätyötunnelmissa.

Työelämätapahtumat

Raportteja alan tapahtumista Suomesta ja maailmalta.