Siirry suoraan sisältöön

Antropodi: Mihin ihminen tarvitsee ärtymystä?

Tunteiden kokeminen ilosta suruun ja häpeästä ärtymykseen yhdistää ihmisiä. Mutta millaisia kulttuurieroja on tunteissa? Entä miksi ihmiset kokevat niin paljon ärtymystä arjessaan? Onko turhaltakin vaikuttavalle ärsyyntymiselle hyvä syy?

Tässä Antropodin jaksossa antropologian professori Anni Kajanus kertoo tekemästään ärtymystutkimuksesta ja siitä, mihin antropologit pyrkivät tutkimalla tunteita.  

Kuuntele podcast-alustoilla:

Mikä Antropodi?

Antropodi on Suomen Antropologisen Seuran toimittama podcast-sarja, jota julkaistaan yhteistyössä AntroBlogin kanssa. Sarja käsittelee ajankohtaisia ja ajattomia antropologisia aiheita, kuten tuoreita tutkimuksia, yhteiskunnallisia ja kulttuurisia ilmiöitä, opetusta ja työelämää. Antropodin uusi jakso ilmestyy aina kuun ensimmäisenä tiistaina, mutta toisinaan saatamme julkaista lisäksi erikoisjaksoja. Ohjelmistoa julkaistaan yhteistyössä Voiman kanssa. Lisätietoa Antropodista löydät täältä.

Toimitus

  • Verkkotaitto: Tytti Kasper
  • Juontaja: Meri Parkkinen
  • Vieras: Anni Kajanus
Jaa tämä artikkeli:
nv-author-image

Suomen Antropologinen Seura

Suomen Antropologinen Seura on vuonna 1975 perustettu tieteellinen seura. Seura tukee antropologian tutkimusalaa ja siihen läheisesti liittyviä tutkimushankkeita.Katso kirjoittajan artikkelit

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *