Tee työtä, jolla on tarkoitus?

Yhä useampi korkeasti kou­lu­tet­tu kokee työnsä mer­ki­tyk­set­tö­mäk­si ja hoitaa viikon työt päivässä. Antropologi David Graeberin mukaan ajatus yhden­te­ke­väs­tä työstä, jolla ei ole suurta mer­ki­tys­tä yhteis­kun­nal­le on aja­tuk­se­na tabu, mutta ilmiönä yleinen. Artikkeli julkaistu Helsingin Sanomissa 20.8.2018.

Kirjoittaja

AntroBlogin toimitus kirjoittaa lyhyempiä kommentteja toisinaan yhteisöllisen nimimerkin takaa.

OSALLISTU KESKUSTELUUN

Lue myös nämä:

Suomen luontokeskus Haltian johtaja Tom Selänniemi tunnetaan turismin tutkijana, Aurinkomatkojen entisenä toimitusjohtajana ja kestävän matkailun asiantuntijana. Työkentällä-haastattelussa hän kertoo, miksi matkailu on niin koukuttavaa, miten tutkimuksesta tulee bisnestä ja kuinka matkailu muuttuu luonnonsuojeluksi.