Siirry suoraan sisältöön

Joukkoon kuuluminen on kirjoitettu ihmisen perimään

Ryhmän kuuluminen on ihmisille perustarve ja syy menestykseemme lajina. Koko inhimillisen kulttuurin paletti koostuukin erilaisista ryhmistä, lähtien perheistä ja suvusta ja päätyen työyhteisöihin, harrastus- ja vaikutuspiireihin ja lopulta asukkaana ja kansalaisena olemiseen. Ville Talolan haastattelussa Ylen Tiedeykkönen-podcastissa ovat Helsingin yliopiston biologisen antropologian dosentti Sonja Koski, Itä-Suomen yliopiston innovaatiojohtamisen yliopisto-opettaja Pasi Hirvonen sekä Helsingin yliopiston sosiaalispykologian dosentti Jukka Lipponen.

Podcast julkaistu Yle Areenassa 5.4.2019.

Jaa tämä artikkeli:
nv-author-image

AntroBlogi

AntroBlogin toimitus kirjoittaa lyhyempiä kommentteja toisinaan yhteisöllisen nimimerkin takaa.Katso kirjoittajan artikkelit

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *