Siirry suoraan sisältöön

10.-13.4.2019 | Cultureels 2019 – Ethnographic Film Festival

cultureels.com

In English below

CULTUREELS on etnografinen elokuvafestivaali, jonka keskiössä ovat antropologiset ja etnografiset dokumenttielokuvat. Elokuvafestivaali järjestetään ensimmäistä kertaa 10.-13.4.2019 Kino Engelissä, Helsingissä.

Neljä päivää kestävän festivaalin ensisijaisena motiivina on halu tuoda antropologia ja etnografinen elokuva suuren yleisön tietoisuuteen. Pyrkimyksenämme on ollut luoda festivaali, joka tarjoaa väylän kulttuurin monimuotoisuuteen ja etnografisiin, visuaalisiin representaatioihin tutustumiselle.

Festivaali toimii alustana myös dokumenttialan ja visuaalisen etnografian opiskelijoiden töille. Opiskelijoiden elokuvia näytämme keskiviikkona 10.4. Katso koko ohjelma täältä: https://www.cultureels.com/studentday. Opiskelijapäivään on kaikille vapaa pääsy ja se järjestetään osoitteessa Unioninkatu 35, auditorio 116.

Tapahtuma on voittoa tavoittelematon ja sen järjestää joukko vapaaehtoisia yhdessä Helsingin yliopiston sosiaali- ja kulttuuriantropologian ainejärjestö Mana ry:n kanssa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Valtiotieteellisen tiedekunnan sekä Sosiaali- ja kulttuuriantropologian oppiaineen kanssa.

Tutustu ohjelmaan ja osta liput: cultureels.com

Ota yhteyttä festivaalijärjestäjiin: cultureels@gmail.com

Yhteistyössä:

AntroBlogi
Cool Head Brew
Gold&Green
Helinä Rautavaaran museo
Kannunvalajat ry
Kannustin Oy
Kenno Ethnographic Consulting
Loviisan Sammutinhuolto
Planti
Storytel
Suomen Antropologinen seura
Taiste
Unisport
Voima-lehti

…………………………………………………….

CULTUREELS ethnographic film festival focuses on anthropological and ethnographic documentaries. The event is organized for the first time on 10th-13th of April at Kino Engel, Helsinki.

During our four-day film festival, our aim is to promote the awareness within and beyond the department of anthropology through visual art and presentations. Wednesday 10th of April is dedicated to student films as we have also wanted to create a channel for undergraduate or graduate students to get their work visible for the wider public. The student day event is free of charge and organized in Unioninkatu 35, auditorium 116. More information in: https://www.cultureels.com/studentday.

CULTUREELS ethnographic Film Festival will be organised for the first time. The festival is organized by a group of students of Social and Cultural Anthropology from the University of Helsinki together with the student association Mana ry and the discipline of anthropology at the University of Helsinki.

See the programme and buy tickets in: cultureels.com

Contact: cultureels@gmail.com

In collaboration with:

AntroBlogi
Cool Head Brew
Gold&Green
Helinä Rautavaaran museo
Kannunvalajat ry
Kannustin Oy
Kenno Ethnographic Consulting
Loviisan Sammutinhuolto
Planti
Storytel
The Finnish Anthropological society
Taiste
Unisport
Voima-lehti

 

Kuva: Mana ry

Avainsanat:
Jaa tämä artikkeli:
nv-author-image

AntroBlogi

AntroBlogin toimitus kirjoittaa lyhyempiä kommentteja toisinaan yhteisöllisen nimimerkin takaa.Katso kirjoittajan artikkelit

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *