Siirry suoraan sisältöön

Linnan juhlat: antropologinen liveseuranta

Itsenäisyyspäivänä 6.12. on tarjolla uusi ja ainutlaatuinen tapa seurata Linnan juhlia, kun tarjoamme antropologisen liveseurannan itsenäisyyspäivän juhlalähetyksestä. Liity seuraamme Twitterissä juhlapäivän iltana, kun teemme Linnan juhlista tutkimuskenttämme ja tarjoilemme etnografisia havaintoja tapahtumasta pitkin iltaa. Linnan juhlat on Suomen kenties merkittävin valtiollinen rituaali. Miltä juhlinta näyttää antropologien silmin?

Antropologinen liveseuranta pohjautuu Ylen suoraan tv-lähetykseen presidentinlinnasta kello 18-22 välillä.

Kommentaaria voi seurata kätevimmin Twitterissä tunnisteella #antrolinna. AntroBlogi löytyy käyttäjänimellä @antroblogi. Kommentaaria voi seurata itsenäisyyspäivän iltana myös tällä sivulla, oikealla näkyvässä Twitter-syötteessä. Kutsumme teidät osallistumaan keskusteluun!


AntroBlogi on laajalle yleisölle suunnattu verkkojulkaisu, joka kommentoi arkea ja yhteiskuntaa meillä ja maailmalla antropologisesta näkökulmasta. Julkaisun toteuttajat ovat antropologeja, jotka tarjoavat alansa tietotaidon hedelmiä kaikkien kiinnostuneiden iloksi ja tieteenalan näkyvyyden parantamiseksi. Lisätietoa toiminnasta ja levikistä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: toimitus@antroblogi.fi

Jaa tämä artikkeli:
nv-author-image

AntroBlogi

AntroBlogin toimitus kirjoittaa lyhyempiä kommentteja toisinaan yhteisöllisen nimimerkin takaa.Katso kirjoittajan artikkelit

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *